Ummu

Član
  • Broj odgovora

    1459
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


1 Pratioc



o članu/ici Ummu

  • Rođendan 08/24/92

Informacije o profilu

  • Pol ženski

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice Ummu

  1. Ummu je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Zene moje 
    Potter,Majo cestitam.Ne znam jel se ko drugi u medjuvremenu porodio,ne mogu sve da citam.
    Mi smo zdravi,pravi,veseli a za koji dan punimo 3mj.Razmisljam ovih dana da i ovog srednjeg upisem u vrtic ili mozda u semptembru,ne znam sta mi je pametnije.Ima 3god vristi za sve pare,zivce mi pokida.Na stranu sto je nemiran,aktivan i redovno mlati STARIJEG brata.Da mu dokazem rijecima ne mogu,vise se ponavljam kao pokvarena kaseta nista ne vrijedi.Razmisljam da mu je mozda kuci dosadno,plus mladji bato na kojeg je ljubomoran previse,ali stvarno svi najvise njemu posvecujemo paznje i dzaba.Izlude me.
  2. Ummu je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Crp 6 
  3. Ummu je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Nisam.Evo cekam rezultate od analiza,da vidimo kakav je CRP.Doktorica se nada da ce biti bolji pa da me puste danas ako Bog da.Jedva cekam.Bebac je dobro,lijepo doji i spava,sve super.I doktorica posle pregleda sinoc je rekla isto.
    Potter imas ti vremena do sutra i da dobijes bolove i da rodis  Samo da bude sve u redu i sto bezbolnije.
  4. Ummu je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Ma kakvi,sa jednom Albankom smo u sobi,niti ona zna Makedonski niti ja Albanski.Bezveze bas.
    Zao mi djece kuci,bas sam ih pozelela.I oni me traze,nadala sam se da cemo veceras svi biti zajedno ali eto.Samo da malome bude dobro pa bice .
  5. Ummu je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Prepisali mu jesu ab,Gentamicin.
  6. Ummu je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Samnom je beba,i hvala Bogu ovako je super.Lijepo spava,doji,sve super.Ali sam se ja prepala dok sam saznala sta je ustvari u pitanju,niko da se smiluje da ti lijepo objasni.Dok sam otkrila sta je hiljadu mi stvari dosle na pamet.
  7. Ummu je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Stariji 5,mladji 3god .
  8. Ummu je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Nismo kuci  vratila nas ponovo pedica.Kao rezultat moje slabe plodove vode poslednjih dana dijetetu je pokacen CRP na 19,ima neku infekciju.To nije tako puno al nije ni sjajno.Ja sam se bas razocarala,al najvise uplasila jer niko mi nije u pocetku nista hteo reci samo kao zbog dobra dijeteta sjedi.Prepala sam se,istresirala dok ssu mi rekli sta je ustvari u pitanju.
  9. Ummu je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Potter a da probas maslinovo ulje?Cula sam da pomaze.
    Mi se spremili,danas izlazimo.Jedva cekam svojoj kuci i svojim momcima,bas mi nedostaju.Stariji samo pita za nas,jedva ceka da dodjemo a mladji samo ponavlja kako je mama u bolnici rodila "admeda bjata" ..
  10. Ummu je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Vise odmaraj,ovi poslednji dani su takvi,najgori.I nije svaciji organizam isti a ni svakii dan stanje isto.Meni se neki dan spavalo previse,neki bilo mukaa,a poneki toliko energije imala da bi po citav dan ponesto radila.Bas taj dan prije porodjaja citavu kucu spremila,ocistila.A ti si se mozda preforsirala danas pa zato.
  11. Ummu je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Potter,ne sekiraj se,to je zbog pritiska bebe,prodje sa porodjajom.
    Mi smo dobro, evo spavao jedno dva sata sada se budi crv.Malo su meni izgleda povelike bradavice a jos on nece da lijepo otvori usta kad treba da doji pa uzme samo bradavicu.Vec su pocele da me bole 
    Jeste,uveliko ga vec zovemo Ahmed 
     
  12. Ummu je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Hvala vam svima 
    Ja se ponadala da cemo danas kuci ali nista.Kazu rano je,pa sutra.Beba je dobro,doji i spava,nije jos poceo da kmeci pa vidjecemo 
    Srecan praznik svima koji slave 
    Potter,jel bas u butini ili dole kod pubicne,sramne kosti?Joj sto je mene tamo zigalo jedno dvije nedelje prije porodjaja.Ne bih mogla na nogama da stojim.Ali ja sve mislim da je to zbog pritiska bebe jer je sada dosta nisko.Ako osecas da se krece mislim da nemas razloga za brigu.Ili idi uradi ctg,ne znam.
  13. Ummu je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Hvala zenee.I vasa da su ziva i zdrava a ove koje su trudne i njima sve najlepse na porodjaju zelim.
  14. Ummu je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Zenee,rodila se moja maza jutros u 4:15h.Bolovi mi krenuli oko 1h,u 3:30h stigla u porodiliste,napravila ctg,odmah na pregled otvorena deset prstiju,pravac na boks i za kratko rodio se majkin sin.
    Sve u svemu,super ssm prosla,bolovi su bili mozda i veci nego u prve dvije trudnoce ali sam se zato brze otvorala i odmah rodiila.
     
  15. Ummu je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Zene,ja sinoc imala bolove.Onako po 4-5kontrakcija na 10min i posle pauza od pola sata do 45min cijelu noc.Jutros nista.Uradila ctg koji je kaze doktorka dobar,beba dobra a ja vidi se da nemam bolova.Evo me sad kuci,sutra ponovo na ctg i ako me ne uhvate bolovi onda u nedelju da mi indukuju porodjaj.Evo citav dan rintam po kuci ne bi li me uhvatili bolovi i opet nista.