Namazana Sova

Član
  • Broj odgovora

    549
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


1 Pratioc



o članu/ici Namazana Sova

Informacije o profilu

  • Pol ženski

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice Namazana Sova

  1. Namazana Sova je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    E pa drage novopecene cekalice zelim vam dobrodoslicu i pre svega da sto pre odete sa teme. 
    Nema me na forumu vec neko vreme, ali vidim da ce me se verovatno pojedine i setiti. Nisam aktivna vec neko vreme, jer je sve na cekanju i holdu. 
    E sad prva i osnovna zabluda, ciste na jajnicima su dokaz da je folikul postojao, sto znaci da je ovulacije bilo. Nije tacno da zbog videnih cista ne mize da dodje do zaceca u to budite uverene. 
    Druga stvar Lex ako je 2.0 ja bih je ponovila za dva dana, ukoliko je porasla to samo znaci da je trudnoca vrlo mala i da nisi jos presla “granicu normale” u principu beta je obicno 0! Tako da ima jos malo nade. 
    Stara sam, prevejana cekalica, prosla kroz razne frke i haos, pa koliko mogu pomocicu, posto vidim da vam pomoc malo i treba. 
    Odnah da vam kazem, od opustanja intonti je sve iz glave, nista. Ako ne ide 6 meseci-godinu kod lekara na sve zive analize i broj 1 folikometriju. 
    Druga stvar 30-31 nisu godine za brigu, ja imam 38 i uopste se ne opterecuje time, ima i starijih! 
    Tako da mile moje cekalice, noge u vis i uzivancija! 
  2. Namazana Sova je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    samo da cestitam! I nista drugo! Budite mi pozdravljene!
  3. Namazana Sova je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Evo me! 
  4. Namazana Sova je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    E pa Daco i ja se ulogovah posle 100 godina samo da bi ti cestitala! Zelim ti laku, mirnu i skolsku trudnocu! 
  5. Namazana Sova je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Zeljkice draga pa ti si hit! Hematolog je, najplasticnije objasnjeno, doktor za krv. On sustinski trazi uzrok zasto nesto u krvnoj slici nije kako treba (npr. gde je i kako i koji gen uticao da se pojavi trombofilija) izmedjuostalog leci leukemiju, pa tako on moze da trazi da se nekome uzme uzorak kostane srzi, ali sigurno to nece traziti tebi! Opusti se, idi kod hematologa da te pregleda, tj. da ti pogleda krvnu sliku.  
     
    Testic bravo za beticu! :* 
     
    Ivanice tu sam s vremena na vreme, ali nema nista novo! Niti moze da bude. Cekam da prodje vreme. u zivotu nikada nisam bila strpljiva, sad izigravam strpljenje... A u stvari mi dodje da poludim. Eto!

  6. Namazana Sova je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Zeljkice draga pa ti si hit! Hematolog je, najplasticnije objasnjeno, doktor za krv. On sustinski trazi uzrok zasto nesto u krvnoj slici nije kako treba (npr. gde je i kako i koji gen uticao da se pojavi trombofilija) izmedjuostalog leci leukemiju, pa tako on moze da trazi da se nekome uzme uzorak kostane srzi, ali sigurno to nece traziti tebi! Opusti se, idi kod hematologa da te pregleda, tj. da ti pogleda krvnu sliku.  
     
    Testic bravo za beticu! :* 
     
    Ivanice tu sam s vremena na vreme, ali nema nista novo! Niti moze da bude. Cekam da prodje vreme. u zivotu nikada nisam bila strpljiva, sad izigravam strpljenje... A u stvari mi dodje da poludim. Eto!

  7. Namazana Sova je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    ala pljuste plusici...  cestitam svima! Ne mogu ni da pohvatam.... Oddie, Testic, Ana... jesam li nekoga propustila???  
  8. Namazana Sova je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

     @ladymamma ako imas oko 50kg ili manje moze da se desi da ti kucni test ne pokaze trudnocu. Ja bih ti savetovala da uradis betu, kako ti je i Kikiriki preporucila. Beta ti je 100% sigurna i ona ce vec sad pokazati sve. Ako si nestrpljiva slobodno odmah, sutra u lab. Ne moras ni ujutro rano, mozes u bilo koje doba dana. Drzim fige!  
  9. Namazana Sova je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Kao sto rekoh ako joj je prosli ciklus zapoceo 07. onda je ona vec u kasnjenju, jer joj je danas 32 dan, a za 32 dan ovo je dobra crtica! Uradite betu, ona bi sada trebalo da bude oko 150, naravno i ti parametri su plus minus, pogotovu sa betom je je normalna vrednost za betu u ovom periodu od 3 - 400 i kusur! 
  10. Namazana Sova je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    ma cekajte bre @Oddie kako joj tek za koji dan kasnjenje? Ako ste radili prvi test na 9-11 dan od ovulacije, a od tada je proslo nedelju dana, znaci da joj vec kasni, jer ona je trebalo da nedobije na 14 dan od ovulacije sto je u svakom slucaju vec proslo, dakle njoj vec kasni, a mislim i da joj je ovog meseca ovulacija bila ranije i po meni je onda ova crtica potpuno ok. @Kikiriki i @ivannnica sta mislite o tome? U svakom slucaju treba uraditi betu i videti sa sa docom, ali iskreno mislim da je ovo sve ok! S druge strane i testovi su razliciti, neki pokaze bledju, neki tamniju crticu. Nemojte bezveze plasiti momka.  
  11. Namazana Sova je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Bravo @Oddie to je to! Nema sta! To sto po njenoj racunici ona treba da dobije tek ne znam kada, po ovim testovima, njoj vec  opasno kasni, sto znaci da joj je ovulacija ovog meseca bila ranije! Sad zakazujte kod doce. Mozda ne bi bilo lose da uradite betu, da bi vam doca izracunao kada mozete na prvi UZ, ili ce vam on vec dati uput za lab. Cestitam Oddie, to je to! Uzivajte i mazite se i pazite se. Zelim vam najdosadiniju trudnocu, skolsku! 
  12. Namazana Sova je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    jao draga ja sam ti mozda i cestitala na + ali koliko ovaj forum ne radi, moguce i da sam zaboravila... sad kad mi rece nesto mi se vrzma po glavi... a bezobraznici, nismo cestitali detetu rodjendan na vreme! Divno za devojcicu!!!  Imace koga da maltretira! Mislim ona ce njih maltretirati!  
  13. Namazana Sova je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    @kaficica srecan vam rodjendanac! Da li je moguce da je vec proslo 2 godine?! Sad je vreme za trece!  
  14. Namazana Sova je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Dragi Oddie sta da ti kazem, osim dobrodosao u nas svet. Kazu lekari opustite se.... hahahhaha vazi! Moj vam je savet, ako vec ne mozete da izdrzite, da uradite betu, ona je jedina 100% tacna i da otklonite svaku sumnju u trudnocu. Vasa crtica je prave debljine, na pravom mestu i nije evaporacijska!  Sto se biohemijske tice, desava se i vrlo cesto se desi, a da zena ni ne zna, nego ima samo obilnije krvarenje koje poveze sa prehladom, promenom vremena, putovanjima i td. ali ono sto je s jedne strane, pa nazovimo dobro kod biohemijskih je to sto ste onda 100% sigurni da je moguce. Ja se najiskrenije nadam da nije ni biohemijska, ni evaporacijska crtica, ni bilo sta drugo do BEBE!  Cekao rezultate!  
  15. Namazana Sova je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Pozdrav Oddie, jedan od retkih muskih clanova ovog foruma! Prvo, svaka cast na ovakvom ucestvovanju, obicno muskarci ne rade ovakve stvari! Drugo, ja nisam od onih koji vide crtice, ali moram priznati da se nesto nazire, takodje je jos uvek veoma rano da se crtice vide kako treba, a i moguce da od prevelike zelje se svi mi zavaramo, pa tako mislim da ili da sacekate jos koji dan, jer ako se crtice sada vec naziru, to znaci da je trudnoca malo vece od onoga sto vi racunate, ili da uradite betu, ona ce vam sigurno bar nesto pokazati. Ne znam koliko pokusavate, ali moj iskreni savet je da ne zurite sa testovima, osim naravno ako bas ne mozete da izdrzite i nestrpljiviste, onda ... radite onako kako je vama najlepse! Iskreno se nadam da su dve crtice i da cete uskoro lepo videti te dve debele crte!