Ana G-S

Član
  • Broj odgovora

    16
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Ana G-S

  • Rođendan 07/04/77

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Komotini

Aktivnosti člana/članice Ana G-S

  1. Ana G-S je dodao/la post u temi Urinokultura   

    Da me poteralo,poteralo me.Imam od skora i neku alergiju,valjda na grinje,po ceo dan cistim ,perem i tresem
    A za ovu bakteriju mi je dao neki lek na bazi penicilina,nista drugo ne sme u trudnoci kaze.Posto sam alergicna,da pijem dosta vode, i to je to.
    Pozdrav za tebe seceru!
  2. Ana G-S je dodao/la post u temi Urinokultura   

    Imam E-Coli u mokraci.Jedini antibiotik koji mi je dr preporucio je na bazi penicilina,a ja sam alergicna.Osim toga mi je rekao da nijedan drugi lek ne mogu u trudnoci da uzimam ,nego da pijem sto vise vode.
    Citala sam da E-Coli u trudnoci moze da izazove pobacaj,ali ne znam da li se misli samo kada je ima u vaginalnom sekretu,ili i u mokraci?
  3. Ana G-S je dodao/la post u temi Amniocenteza   


    Nesto mi jos nije jasno.Dok su mi kod nas(tacnije u Niskoj bolnici,kao i u Institutu za majku i dete u Bg-u) rekli da se amniocenteza striktno radi 16-18 nedelje,ovde se to praktikuje i kasnije.U kojoj si ti nedelji radila?
  4. Ana G-S je dodao/la post u temi Amniocenteza   

    quote name='secer' date='10.01.2012, 12:25' post='317657']
    Pa mislila sam da ti oni kazu da li pokriaju amniocintezu, ali ako nazoves direktno aleksandru reci ce ti oni . Tako da nema potrebe oboje da zoves. Ajde javi sta su ti rekli.

  5. Ana G-S je dodao/la post u temi Amniocenteza   

    Hocu,samo ne razumem zasto da zovem IKA?

  6. Ana G-S je dodao/la post u temi Amniocenteza   

    Bas IKA imam,ali to me niko nije ni pitao.Informaciju sam dobila od DR u bolnici-Komotini,a jutros su mi potrvrdili i ovi iz Alex-polisa.(tacnije sa ginekologije na Klinickom centru).Na kraju me je dr ubedio da cekam β επιπεδου,ne znam kako se to kod nas zove i rekao-ovo sam htela da podelim sa Vama- da je triple test nepouzdan,i da se mnogi dr ne slazu da treba da se radi.Takodje da se na β επιπεδου vide neki fizicki poremecaji koji nam govore da nesto nije u redu,i u tom slucaju treba raditi am-zu.Bas cu sutra da zovem Atinu da pitam tamo,jer nije u redu da se negde placa ,negde ne.Izvini ako te davim sa ovim,jednostavno poceli smo razgovor,pa rekoh da ne ostanem nedorecena.Nisi mi odgovorila kad si to radila,jer pise da ti je dete staro 4 god.Pozdrav!
  7. Ana G-S je dodao/la post u temi Amniocenteza   

    Kada si ti to uradila,da se nije od tada promenio zakon?
    Evo,konacno sam i zvanicno saznala,u bolnici su mi rekli da kosta 600 e.Nije mi jasno zasto se u Atini ne placa,a ovde da,ali u ovoj zemlji me vise nista ne iznenadjuje.Npr.tek sam posle 5 dana dosla do svog dr koji mi vodi trudnocu(ima privatnu ordinaciju)-jer je gospodin strajkovao,pa praznovao Bogojavljanje,pa subota-nedelja...drustvo "lako cemo"
    Bilo kako bilo,ja cu to da uradim,jer sam se vec uznemirila,iako mi je danas moj Dr rekao da se upste ne brinem i da taj triple test ima tacnost samo 60 %,kao i da je on siguran na osnovu UZ da je sve u redu sa bebom i savetovao mi da uopste ne radim amniocentezu.Umesto da uzivam u trudnoci,ja se stresiram jer ne znam vise kome da verujem.
  8. Ana G-S je dodao/la post u temi Amniocenteza   

    Prvo logican odgovor-jer mi se ne daje 600 e!Bezobrazni su-u bolnici u Alexandruopolisu rade am.,zvanicno kosta 100 e,ali svi traze oko 500 e ispod zita.
    Nije problem da cekam rezultate,cekala bi ih i od privatnika,jer svi salju u Atinu.
    Zivim u Komotiniju btw.Cekam ponedeljak da odlucim sta cu.To da mi dr uradi u bolnici ne znam kako da izvedem,verovatno je taj tvoj radio i u bolnici...?U kom si ti gradu?
  9. Ana G-S je dodao/la post u temi Amniocenteza   

    Hvala YelenaC.Bas sam njih danas zvala(Institut) ali kazu da se tamo zakazuje jos od 7 nedelje,a meni je bas hitno.U Nisu na klinici su mi rekli da je besplatno sa uputom,a ne moze da se plati !?!
    Na kraju cu ipak to uraditi ovde(u Grckoj)iako je oko 600 e.Samo da rezultati budu dobri,poludecu!
  10. Ana G-S je dodao/la post u temi Amniocenteza   

    Hvala puno svima na odgovorima!
  11. Ana G-S je dodao/la post u temi Amniocenteza   

    Interesuje me koliko u Srbiji kosta amniocenteza.U privatnim klinikama ili u bolnicama,svaka informacija je dobrodosla.Nadam se da ce mi neko brzo odgovoriti ,jer mi je jako hitno!!!
    Hvala unapred.
  12. Ana G-S je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Pozdrav svim buducim mamama! Ja sam u 14 nedelji trudnoce,prva mi je trudnoca pa sam nestrpljiva da osetim mrdanje bebe.Tim povodom sam se i prikljucila Vasem forumu,ali cu se druziti i dalje sa Vama.Kakva su Vasa iskustva?