Cvetana

Član
  • Broj odgovora

    91
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Cvetana

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija NBgd

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice Cvetana

  1. Cvetana je dodao/la post u temi Sta ste poslednji put sebi kupile?   

    Juce kupila Clarins tecni puder, tonik, i kremicu......... Majcicu, satenske gacice
  2. Cvetana je dodao/la post u temi Najava odsustva sa BEBCA   

    Eto, lepo super pa si se vratila i nemoj da se ljutis nismo mi tako lose bas
  3. Cvetana je dodao/la post u temi Seks i Grad   

    Danas je citav dan bila epizoda za epizodom, vikendom i sve tako zajedno reprizirraju.
  4. Cvetana je dodao/la post u temi Prvi poklon bebi   

    Bas je slatka i originalna !
  5. Cvetana je dodao/la post u temi Da li vam je neprijatno da dojite na javnom mestu?   

    Hahahahahhahahhahhahaah, zbunila me sisa, 2 sise me zbunile s jednom bi se izborila...........Nego imala sam ja vise puta takvih situacija, ali ova mi je bas onako bila upecatljiva. Moram da napomenem da su uvek u pitanju bile Romkinje. I drago mi je sto se nikad ne ustezu, sto im je to normalno i prirodno. Meni je bas simpaticno, pogotovo sto cim dete zakenjka one mu odmah daju sisu i ono cokce i zaspi, jooooooooooj sto je to slatko.

  6. Cvetana je dodao/la post u temi Da li vam je neprijatno da dojite na javnom mestu?   

    Pa jeste.........Nego veliko dete, prica, trci i tako to............Bas me iznenadila
  7. Cvetana je dodao/la post u temi Da li vam je neprijatno da dojite na javnom mestu?   

    Meni je skroz ok dojenje na javnom mestu, ne vidim sta je tu sramota ?! Ko sto bih ja kupila sendvic i jela ga na ulici kad sam gladna, tako i dete. Nervira me kad mi neki kazu da je to nepristojno.
    Imala sam jednu anegdotu sto se tice dojenja na javnom mestu, radim s klijentima i dosla jedna zena s detetom, dete do stola visoko bar 3 god..... imuva se tu nesto oko nje i kuka, ona kaze Cek malo i zadize zena majicu, bilo leto, majica na bretele, ispod nema brus, i ono dete stade pored nje i poce da sisa.....Bas mi bilo neprijatno jer je sedela prekoputa mene, ona cool, potpisuje papire dete samo cokce
  8. Cvetana je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

    Pa normalno da bi se posvadjala, i sa majkom svojom sam se svadjala oko 1000 gluposti, samo sto to ne boli toliko, svekrva kad ti nesto kaza to bas ume da zaboli jer nije tvoja, a pogotovo ako nemas bas lepo misljenje o njoj.
    Ja se sa majkom mog dragog ok slazem, da, zive daleko od nas ali mislim da to nije jedini razlog. Nemam ja sta tu da mislim, ona je starija od mene, zivela u drugom vremenu, naravno da imamo drugacije poglede na zivot i to je to. Ne smara i volim da caskam s njom.
    Jedino mi nije jasno zasto se neko ljuti na svekra i svekrvu sto ne zele da im cuvaju dete, to nije njihov posao, to mogu ako zele i ja nikada njoj ne bih zamerila to. Takodje mi nije jasno sto se ljute na svekrve i svekrve mnoge moje drugarice jer im ne daju pare ?! Pa ako ste smatrali da ste dovoljno zreli da se vencate i izrodite decu, onda tu svoju zrelost dokazite tako sto cete biti sposobni da tu decu i materijalno izdrzavate.
    Za ostala mesanja u zivot i zvocanja ja ne dajem ni 5 para...........Jedino ako nisi finansijski nezavisan i ako zavisis od njih da ti daju da jedes i pijes, krov nad glavom itd. onda na zalost, surova istina, imaju pravo da ti se mesaju u zivot.
  9. Cvetana je dodao/la post u temi Prvi poklon bebi   

    Tamamra/Mina, a gde je nasla taj poklon ? Je l ona radilia ili kupila ?
  10. Cvetana je dodao/la post u temi Seks i Grad   

    Jeste prijateljstvo i ok je prijateljstvo, ali je samo to ok u ovoj seriji, ali i to je nerealno. U sustini, imam utisak da je tamo svako za sebe, svako zivi svoj zivot i ne mari o drugome. A Keri i nije bas toliko bogata, ona zivi u stanu koji ima 1 sobu i kupatilo Mozda, opet kazem, da sam ja pod utiskom knjige u kojoj je sve to drugacij malo........ Serija je sarenilo, krpice, fancy mesta itd. U knjizi je sve to ali na kraju svakog poglavlja ostaje muk - sta sad ?! Da, sve imam i sve mi je dostupno, ali i dalje se osecam isprazno, sta je cilj igre ?!
    Ne znam.
    Meni ta celokupna ekipa, ukljucujuci i zverku i ostale frajere koji se pojavljuju deluje nezrelo, ne znaju sta hoce ni one ni oni. Jedini covek od krvi i mesa je Ejdan, al njega su izbacili jer je bio previse prizeman za ovu seriju. hehehehe
  11. Cvetana je dodao/la post u temi Klomifen i Pregnyl   

    cuce se, mada ja se pripremam za vto...........

    ja ti dodjem ko neki baksuz kome se sve gluposti lepe eto

    imas pp
  12. Cvetana je dodao/la post u temi Klomifen i Pregnyl   

    Na osnovu hormona valjda, a na uz mi niko nikad nije video ovulaciju, samo vide te folikularne ciste. Pazi ovako imam 5 dr, za raznorazne stvari. 3 kazu sve je ok, samo opusteno, a ova dvojica kazu problem nema o, verujem ovim drugim posto se jel trudim vise od 2 god i tako to..........
    A i AMH hormon je bas visok i ukazuje na pcos. Znam ja da ponekad imam o, ali vrlo retko.........Svi se slazu da se to hormonima dovodi u red i nije problem, problem je unormaliti cikluse jer je vrlo tesko u ovom mom haosu ubosti plodne dane. Zato prvo cp da sredi cikluse pa klomifen da vidimo sta tu ima u stvari.
  13. Cvetana je dodao/la post u temi Klomifen i Pregnyl   

    Izgleda da je to prraksa ili ciklo koja nije kontraceptiv ili neko vreme kontracepcija. Ja koliko sam skapirala pijem cp jer ima neke sanse da do trudnoce dodje i spontano dok se jos muvamo s ovim analizama.
    Ciklusi su mi onako.........od 30-40 dana, kako kad, mada npr uvek je 3 meseca 30 dana, pa se onda produzi odjednom na 30 i neki dan i tako bude opet jedno 3 meseca, pa onda obicno u julu porani dobijem na 21 dan i posle opet na 30. Pazi, haoticno je al ima neki smisao
    Ja nemam O, mada imam sve znake plodnu sluz i tako to, rezerve jc su ok, cak ni taj pcos mi nije strasan sem tih glupih cisti nista drugo skoro da nemam.
  14. Cvetana je dodao/la post u temi Klomifen i Pregnyl   

    Meni je dr predlozio da uradimo tzv klomifenski test, da vidimo da li nesto moze da pokrene ove moje folikule koji se prave u folikularne ciste da postanu pravi lepi folikuli Ovaj test se radi 1 ciklus.
    Sada sam na cikloproginovi, mozda mi i promeni terapiju kasnije, da se malo srede hormoni posto imam pcos, pa za neki mesec da uradimo ovo. Moz da se desi i da zatrudnim tokom ovog naseg experimenta.
  15. Cvetana je dodao/la post u temi Imunoloski faktori koji uticu na zacece!   

    A da li ove imunoloske analize vaze zauvek ili se i to menja i na koliko vremena treba da se rade ?

    Super sto ste nasli problem, sad svim sredstvima udrite !