Jelenche

Član
  • Broj odgovora

    34
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Jelenche

  • Rođendan 03/20/80

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0
  • Yahoo dimbranko@ptt.rs

Informacije o profilu

  • Lokacija Zlatibor

Aktivnosti člana/članice Jelenche

  1. Jelenche je dodao/la post u temi ESERIHIJA KOLI   

    Mi smo u medjuvremenu radili MUCG, sve je u redu. Posle toga sam presla na prirodne lekove. Davala sam joj caj od gladisevca i tri mesavine od trvara iz Pozege i sada je, hvala Bogu, urinokultura sterilna. Ne znam sta je pomoglo, ali je vazno da smo je se za sada resili!
  2. Jelenche je dodao/la post u temi Odvikavanje od dojenja   

    Ja sam svoje dete odvikla sa 12 i po meseci. Jedva sam se nakanila, to mi je bilo vrlo stresno. Nevena je od pocetka volela siku, a u poslednje vreme to joj je bila poslastica, da se pomazimo, da se umiri, utesi, sve. Ja sam je prvo 7 dana uspavljivala uvece bez sike, a sisala je nocu i preko dana za spavanje. Onda sam sve ukinula odjednom. MM je spavao sa njom 2 veceri. Malo je plakala i meni je bilo bas tesko ali kad znas da joj niste ne fai, stegnes zube i cekas da prodje.
    Svako je dete za sebe, samo trba stisnuti petlju i krenuti. Vazno je imati psihicku podrsku jer i mama pati zbog prekida te posebne veze!
  3. Jelenche je dodao/la post u temi ESERIHIJA KOLI   

    Nabavila sam u Beogradu, apoteka Plato.011/2433206 ovo je broj, mozes da porucis, stize brzom postom sutra dan.
  4. Jelenche je dodao/la post u temi Mašina i sredstva za pranje veša   

    Ja koristim ariel i najvise sam primetila dok smo koristili pamucne pelene da je ves mnogo belji nego sa drugim praskovima.
  5. Jelenche je dodao/la post u temi Sredstva za čišćenje   

    Ima jedna vrlo efikasna stvar za ciscenje kupatila, mozda ste vec cule. Pomesa se pola litra tecnosti za sudove i 150g limuntusa(kupite na meru u zdravoj hrani). I stvarno se sve sija. Najbolje je ako malo odstoji pre ispiranja.
  6. Jelenche je dodao/la post u temi Moj savršeni muž   

    Ma savrsen je! bar za mene. Za neku drugu bi mozda bio nocna mora!
  7. Jelenche je dodao/la post u temi Nega kože u trudnoći   

    Koza mi je onako, u pubertetu sam dobila strije po bokovima. I ja sam se mazala uvece posle tusiranja.
  8. Jelenche je dodao/la post u temi Poreklo, značenje, simbolika imena   

    CESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ime je fenomenalno! uzivajte i samo se mazite!
  9. Jelenche je dodao/la post u temi Težina i visina beba po mesecima   

    Postoje razne metode i sigyrno ces dobiti hiljdu saveta, ali ja sam misljenja da treba da ga pustis da spava sa tobom! Nema nista lepse od toga, a brzo ce doci vreme kad on nece htti da spava sa tobom pa ce ti bit zao sto nisi iskoristila kad je bio mali. Moja Nevena spava sa mnom i ja se ne trudim da je odviknem! a svi mi kazu da gresim. Sta joj moze lose biti ako se zagrli sa mamom i bezbrizno spava osim da poraste u zadovoljnu i sigurnu osobu! Uzivajte!
  10. Jelenche je dodao/la post u temi ! SOS   

    Napisala sam to vec na temu HEMOROIDI, postoji preparat, zove se INULA. Vrlo je detvoran, regulise stolicu, pa se i hemoroidi samim tim zamire. Meni je pomogao.
  11. Jelenche je dodao/la post u temi Nega tela nakon porodjaja   

    Ionako se posle porodjaja osecas neprivlacno i samo kao mama, a manje kao zena! Kad se ne bih svaki dan malo sredila, upala bih u ozbiljnu depresiju! Ja mislim da je imperativ da se zene neguju i doteruju posle porodjaja isto kao i pre. A mozda i vise!
  12. Jelenche je dodao/la post u temi Hemoroidi   

    biljni, ima sastav na kutiji. Mogu ga uzimati i trudnice i dojilje. Stvarno je delotvoran!
  13. Jelenche je dodao/la post u temi Nega tela nakon porodjaja   

    Slazwm se sa tobom.Ne znaci da ako imam bebu treba da idem kao cudo! Javolim i da se namirisem iako nigde necu ici. Sredjujem se zbog sebe!
  14. Jelenche je dodao/la post u temi Hemoroidi   

    Biljni, ima sastav na njemu. Uzima se po jedna kafena kasicica pre obroka. Mogu je uzimati i trudnice i dojilje. Stvarno je deletvorno!
  15. Jelenche je dodao/la post u temi Hemoroidi   

    Ja sam imala problema sa hemoroidima i neredovnom stolicom. Nema sta nisam probala. Ono sto mi je pomoglo je proizvod Matije Paunovske koji se zove INULA To mi je potpuno regulisalo stolicu a samim tim su i hemoroidi nestali.