layla

Član
  • Broj odgovora

    11
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici layla

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice layla

  1. layla je dodao/la post u temi Roditeljski dodatak   

    Na broju 0800 11 00 11 se mogu dobiti sve informacije. Zvala sam ih i rekli su da se za prvo dijete dobija 50.000+26.636 dinara - sve odjednom.
  2. layla je dodao/la post u temi Ultrazvučni pregledi   

    Zar ne bi trebali da racunaju - prvi dan posljednje menstruacije + 7 dana + 9 mjeseci a ne da mjere duzinu ploda? Po njihovom imamo 10 lunarnih mj. i ne treba se uzrujavati ako kazu da je bebac mali u odnosu na nedjelju. Kao sto ima mrsavih i debelih ljudi tako ima i mrsavijih i debljih beba. Kod zena koje dobijaju vise tjelesno bebe su manje i neotpornije. Mada, sve je to individualno. Tako su barem meni objasnili. I za moju bebu su rekli da je bas pomrsava. Vidjecemo sta ce biti na sljedecem uz.
  3. layla je dodao/la post u temi Roditeljski dodatak   

    A grad Beograd?
  4. layla je dodao/la post u temi Utrogestan - Progesteron   

    Ja sam u 33-oj nedjelji i dalje ga koristim - 2 tablete uvece ( zajedno sa Prenatalom i folnom kiselinom ). Obicno bi mi dr napominjala da ih i dalje koristim a na zadnjoj kontroli sam je zaboravila pitati. Posto nije nista rekla - pretpostavljam da treba da nastavim s koriscenjem.
  5. layla je dodao/la post u temi Matične ćelije   

    Sad sam u velikoj nedoumici. A koliko li kostaju zahvati ( operacije ) ako, ne daj Boze, maticne celije budu trebale da se upotrijebe? Naravno, zavisi za sto trebaju.
  6. layla je dodao/la post u temi Poreklo, značenje, simbolika imena   

    Matej i Dunja;
    David i Una;
  7. layla je dodao/la post u temi Farbanje u trudnoći   

  8. layla je dodao/la post u temi Kad srce prestane da kuca...   

    Draga Milice 2010, veoma sam potresena. U meni se sve prevrnulo. Ne znam sta da napisem pa da, barem malo, ublazim tvoju bol. Budi i dalje jaka i hrabra. Zelim vam svu srecu ovog svijeta i neka ne bude vise placa, sem djecijeg.
  9. layla je dodao/la post u temi Šta smem a šta ne smem da jedem u trudnoći?   

    Zasto ne zrnevlje?

  10. layla je dodao/la post u temi Utrogestan - Progesteron   

    Hm... Koliko li sam samo apoteka u Bg zvala da vidim ima li Utrogestana... U drzavnim nije registrovan, u privatnim nemaju... Srecom, nabavljala sam ih u R. Srpskoj po cijeni od 16 km-800 din. Pijem ga od februara, 2 tablete uvece. Mozete li mi napisati gdje se tacno nalazi apoteka u kojoj se sad mogu pronaci ove tablete ( u Bg )?

  11. layla je dodao/la tema Roditeljski dodatak   

    Roditeljski dodatak
    Moze li mi neko objasniti kakve se nadoknade dobijaju poslije rodjenja djeteta ( u mom slucaju je prvo dijete )? Koji su koraci ka ostvarivanju istih? Inace, nezaposlena sam, osigurana preko supruga. Zivim u Bg. Hvala.
    • odgovora
    • pregleda