Draganessa

Član
  • Broj odgovora

    91
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Draganessa

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice Draganessa

  1. Draganessa je dodao/la post u temi Jelovnik dece od 3. godine   


    U medu skoro da i nema saharoze, zato je i preporucljiv, bas zbog prostih secera koje sadrzi.

    http://www.pcelica.co.rs/proizvodi/med/sastav-meda.php
  2. Draganessa je dodao/la post u temi Kapilari!!!!   

    Hvala darling za ulivanje nade,ti si imala jednu,malu,malu,malu,a meni se pojavile bas dosta,sto je najgore,ne smes ni u solarijum sa tim kapilarima da ides,a ni na depilaciju,UZAS SU! ja sam se porodila pre malo vise od 10 meseci,skoro 11,pa ako Bogdo da,da se povuku i meni od 18 meseci post.poroda,onda ima jos malo vremena,manje od pola.JUUUUPI!!! )

    Big PozZz!
  3. Draganessa je dodao/la post u temi Kapilari!!!!   

    Nisam probala niveinu mast jos,ali mnoge druge jesam,i nista,bas sam se smorila,pre koji dan sam cula za jedan recept,ruski caj,aloa vera,i caj od karanfilica,,pa cu da vidim ako to bude upalilo,jeste malo dosadno sto treba da se upakujes u to i da se ne mrdas pola sata,ali vec cu se nekako organizovati,sem ako se neko ne seti nekog lakseg tretmana ) Hvala seceru,mogu ti reci da si mi ulila malo nade da se mozda i povuce samo od sebe
    Big PozZz!
  4. Draganessa je dodao/la post u temi Batine   

    Deci treba jednostavno objasniti sto t stvar ne treba da se dira,i ako treba ponavljati i hiljadu puta,problem je kod nas jer gubimo strpljenje,decu treba postovati onako kako bi zeleli da oni postuju nas..Ja sam sve vise ubedjena da svako dete uzima karakter onaj sto mu mi usadimo. Nikad ne bih mogla da "pljusnem" dete.
  5. Draganessa je dodao/la tema Zdravlje, nega i fitnes   

    Kapilari!!!!
    Drage moje,imam bas poveci problem oko kapilara na nogama,probala sam kreme neke iz apoteke i nista,kao i da nisam,pojavile su se tokom trudnoce i posle porodjaja,ima li ko neki pametan recept za ovaj OGROMNI PROBLEM?!
    • odgovora
    • pregleda
  6. Draganessa je dodao/la post u temi Smrt nama dragih osoba / Gubitak roditelja   

    I moje saucesce,mnogo mi je zao sto si izgubila tatu,i ja sam ga izgubila dosta davno,ali ti mogu reci da taj bol nikad ne prestaje koji osecas,treba naci smisao za zivot i misliti na to da ti je tata sada na boljem mestu i da je on tvoj andjeo koji motri na tebe,meni kad god je tesko,ja pomislim na njega i u sebi mu ispricam sve sto me muci,mozda izgleda ludo,ali se posle toga bolje osecam. Cuvaj lepe uspomene na njega,jednog dana ces pricati decici o njihovom dedi gledajuci slike,a on ce se smesiti odozgore. Budi hrabra.
  7. Draganessa je dodao/la post u temi Uvođenje čvrste hrane   



    Xexe,tvoja bebica je redak slucaj,ima svoj princip
  8. Draganessa je dodao/la post u temi Sokići u bebinoj ishrani   

    Ako beba uredno sisa i napreduje,najbolje tek od 6-tog meseca poceti sa sokicima.
  9. Draganessa je dodao/la post u temi Da li koristite bebi puder?   

    Nikad puder nisam koristila,ima ga nekoliko vrsta u kuci,mislim da je Pavloviceva mast zakon!
  10. Draganessa je dodao/la post u temi Batine   

    Ja bih preporucila knjigu od Tomasa Gordona UMECE RODITELJSTVA ne znam dali je neko citao,ali knjiga je vise nego korisna za sve roditelje,kaznjavanje i batine nikad nisu pravi metod vaspitavanja.
  11. Draganessa je dodao/la post u temi Uvođenje čvrste hrane   

    Verujem da bi beba jela sve sto mu gurnamo u usta,ali ustvari se radi o njihovom zdravlju,sada kao i kada budu odrasli,nisu zabadzaba smislili najbolji nacin kako bebca hraniti,jedna moja drugarica je isto davala svasta nesto da jede bebac dok je bio mali,sad ima 7 godina,stomak mu je kao kod coveka,jede za dvoje i ima 69kg! Sto je preterano,preterano je,ali svako radi kako najbolje misli.
  12. Draganessa je dodao/la post u temi Štetočine u domu   

    Bogme ovi moji su bas hibridni neki! Ne znam sta jedu,ali se goje kao prasici..xixixi..u svakom slucaju,evo druga nedelja kako ih nema
  13. Draganessa je dodao/la post u temi Štetočine u domu   

    Joooj,dobro pa naletih na ovu temu,ja se borim sa tim nakazama evo vec skoro 6 meseci,pojave se na plafonu niotkud!!! Kao sto ti kazes,prevrnula sam i ja celu kucu,ribam kao luda na sve strane,ono se opet pojavi,ali uvek jedna,i to u kuhinji na plafonu!! Nego razmisljam ovih dana nesto,da nije mozda u aspiratoru problem?!! Hmmm.moracu jos to da rasklopim i ako nije ni tamo,onda stvarno zovem istrebljivace!!! Sta vise,stan je novogradnja,od pre dodinu dana,tako da mi je bas cudno,a sramota me bilo i da spominjem nekom ovaj problem,moz'covek svasta da pomisli,hehehe, Aj bezveze,ko prvi resi misterijozne crve,javlja
  14. Draganessa je dodao/la post u temi Sir   

    Ja mu dajem za uzinu onog sirka od Danone-a,s ukusom kajsije i jagode,taj jede,valjda zato sto je sladak,u medjuvremenu cu ipak da mu dajem pomalo Parmiggiano do sledece kontrole,dosad ga dosta hrabro podneo
  15. Draganessa je dodao/la post u temi Kada dete pojede ono što se ne jede   

    Joj a moj malac nesto poceo da lize zid!! Moje svekrva rece da mu fali neki minerali,a ja mislim da mu se svidja boja,ili barem tesim sebe,..mozda se i tvojoj bebi svidja boja pa zato jede pepeo,neka deca vole da jedu zemlju,naopako!