Pasuljce

Član
  • Broj odgovora

    258
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Pasuljce

  • Rođendan 10/05/88

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Nis

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice Pasuljce

  1. Pasuljce je dodao/la post u temi Homeopatija   

    Koliko kosta jedan pregled kod homeopate? I da li neko zna da li postoji neki homeopatski centar malo juznije, blize Nisu?
  2. Pasuljce je dodao/la tema Lepota i moda   

    Izbeljivanje zuba
    Da li je neko od vas izbeljivao zube ili kod cika zube ili nekim sredstvom i koje je to sredstvo? Sad sam gledala cene izbeljivanja i dodje mu negde od 20000 do 25000 dinara, sto mi je trenutno nemoguce za priustiti, a tako bih volela... Savet?
    • odgovora
    • pregleda
  3. Pasuljce je dodao/la post u temi Haljinice   

    I ja mnogo volim da nosim haljinice, ali u zadnje vreme nesto bas i ne mogu da nadjem neku onako mnogo dobru... Volela bih kad bih imala snajdera u kuci, pa cim mi padne na pamet neka ideja, da mi odmah realizuje, a u zadnje vreme bas imam na umu par kreacija. By the way, jel zna neko neku dobru snajderku u Nisu, al da ne dere?
  4. Pasuljce je dodao/la tema Lepota i moda   

    Kreme za samopotamnjivanje
    Jel koristite neku kremu za samopotamnjivanje i koju?
    Ja nemam problem da pocrnim, ali imam problem sto nemam vremena za suncanje, tako da bih probala neku kremicu ako imate da preporucite neku? Al' da ne ispadnem strokavica... Cula sam da nije lose mleko za samopotamnjivanje Sundance u DM-u, a nije ni skupo. Aj sad raspalite!


    • odgovora
    • pregleda
  5. Pasuljce je dodao/la post u temi Tetovaze   

    Htedoh i ja da ubacim slicku moje tetovaze, al me mrzi sad da uploadujem... Na levoj ruci iznad sake sa unutrasnje strane imam istetovirano ime sina Vasilije, nije kao narukvica, ide ukoso I nisam se pokajala...
  6. Pasuljce je dodao/la post u temi Zivot posle razvoda???   



    Hahahahha, al' si me opravila, *****! ahahahhahaaaa!!!!!!!! Salim se! :*

    Sanjci, tu sam negde iza zbunceta, posmatram kad imam vremena, to je u sustini moj najveci problem, losa organizacija, jer ne mogu da uticem na nju, drugi mi kreiraju dan...
  7. Pasuljce je dodao/la post u temi Pokretanje sopstvenog posla   

    To za reklame nije nikakvo kliktanje, kad se uclanis, umesto otvorenog profila imas svoju "kancelariju", na tom sajtu ti salju reklame koje trebas da pregledas, salju ti ih i na mobilni itd... zavisi koje podatke i sta im ostavis. Jednostavno te placaju za gledanje reklama. Samo sto mi jos nijednu nisu poslali hihihihi! Verovatno je to zato sto kod nas jos nije toliko popularan takav vid reklamiranja, ali se nadam da ce uskoro postati.
  8. Pasuljce je dodao/la post u temi Pokretanje sopstvenog posla   

    Aha, sad sam bacila pogled, u prvu ruku cini mi se da je sav posao vezan za racunar, u smislu rada u nekom programu... Znaci mozes malte ne bilo sta sto znas da radis da postavis kao svoj "talenat"?
  9. Pasuljce je dodao/la post u temi Pokretanje sopstvenog posla   

    Trto, a sta se radi na tom sajtu, mislim koji poslovi su upitanju?
    Ne mogu odmah da pogledam, na poslu sam, a ubi me radoznalost...
  10. Pasuljce je dodao/la post u temi Pokretanje sopstvenog posla   

    Ma cu klikam!
  11. Pasuljce je dodao/la post u temi Zivot posle razvoda???   

    Upravu ste skroz! I da znate, zivot je lep! ))))))))
  12. Pasuljce je dodao/la post u temi Žene gde je....?   



    Jaooooo kako lepoooooo!!!!!!!
    Ima nade i za nas raspustenice hahahahah!
    Cestitaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!!!!! <3
  13. Pasuljce je dodao/la post u temi Pokretanje sopstvenog posla   

    Maki-D, a sta radis, ako nije tajna?
    Bezveze, uclanila sam se, i odmah kontaktirala nekog iz tima i receno mi je da to kod nas tek treba da zazivi, inace je u Sloveniji aktuelno, za uclanjenje se dobija 3 e i prilikom ulaska na acount se dobija koliko sam provalila oko 0,0100 e, jeste smesna cifra ali ako bi imali firme koje bi nama slale reklame bila bi solidna zarada. prilikom registracije naznacis koliko reklama bi da primas dnevno, posebno na telefonu, na netu... i onda dobijes okvirno koju bi zaradu mogla da ostvaris, ali sve to pod uslovom da oglasivaci izaberu bas tebe da ti posalju reklamu... Jbg, sve ima svoje prednosti i mane. Ja se uclanih, pa nek mi cuci, mozda se nekad i kod nas aktivira pa se rasturimo od para hahahaha! Mada nije nemoguce, obzirom da su nasu zemlju u taj program ukljucili koliko mi se cini februara ove godine. Imas link pa se uclani, nista ne kosta. Dala sam da se uclanjujete preko mog naloga, posto je prijava mimo preporuke nemoguca.
  14. Pasuljce je dodao/la post u temi Pokretanje sopstvenog posla   

    Verujem da vecina nas sastavlja kraj sa krajem, svima bi nam dobrodosla dodatna zarada, da li neko ima neki predlog? Na primer, ja imam stalni posao (doduse jos nisam dobila resenje, ali bice), i radno vreme je do pola cetiri, vikendom ne radim, tako da imam vremena da jos nesto dodatno zaradim (sto mi je jako potrebno), e sad, pitam se sta bih mogla da uradim po tom pitanju. Cackala sam nesto po internetu i naisla na neki ttmarketing, u principu posao se ogleda u tome da vam stizu reklame koje trebate pogledati i primate naknadu za to.. pa ko je zainteresovan neka proba. Jel imate vi neki predlog?
    http://www.ttmarketing.org/
  15. Pasuljce je dodao/la post u temi Samohrana Majka   

    Hvala svima na podrsci! Nisam ja tako hrabra, nije mi bas lako, lomim se, ali moram da nastavim dalje bez kolebanja, ne samo zbog mene vec i zbog deteta. Uostalom svesna sam koliko vredim i ne treba mi neka budala da mi soli pamet. hihihihihi!