Idi na sadržaj

seracell_left
seracell_right

Farbe za kosu

• Molimo Vas da se ulogujete da biste odgovorili
213 odgovora na ovu temu

#1 kekejica

kekejica
  • Član
  • 12 posts

Objavljeno 27 June 2010 - 02:25 PM

E pa devojke zanima me koje farbe za kosu koristite i da li su dobre. Takodje me interesuje da li neka od Vas koristi kolorton farbu i kakva je? Gde se moze kupiti u Bg-u. jer mi se mnogo svidja boja Ruzino drvo pa bih volela da se ofarbam u nju, a jedino sam na netu mogla da nadjem kolorton 9v. (derik U.S.A.)oni proizvode i maxiton farbe za kosu.
Ako neka od Vas koristi tu nijansu a da je druga farba u pitanju molila bih da mi kazete koja je ili koje se boje mesaju ako ih je vise posto sam odusevljena tom bojom!
Hvala unapred!!!!! rolleyes.gif

#2 Gost_bokicina mikica_*

Gost_bokicina mikica_*
  • Gost

Objavljeno 27 June 2010 - 02:41 PM

za izrastak korisitm PALETTE od schwarkopfa, ne znam sta moja frizerka koristi za pramenove..maxitone farbu sam probala dok sam kosu farbala celom duzinom-nisma bila zadovoljna,nije mi lepo izvlacila boju izrastka(farbam se u plavo,a imam jak crveni pigment u kosi)
ne znam koja je boja na koju mislis,je li to smedji ili crveni ton,,ruzino drvo``? huh.gif

#3 Takilend

Takilend
  • Član
  • 4185 posts

Objavljeno 27 June 2010 - 04:05 PM

Koristila sam mnoge farbe. Dok sam se farbala u crveno, koristila sam Londa farbu i bila sam zadovoljna njome. Kasnije sam resila da se farbam u bas intezivno crvenu, pa sam kupovala Palette, ali ona je meni bas bila losa. Nije bitno sto se ispirala, ali ispirala se neravnomerno pa mi je kosa bila odvratno sarena. Sada se farbam u crno i kupila sam jednom neku bugarsku farbu LADY STYLE od 160 dinara i verovale ili ne, ja u zivotu nisam koristila bolju farbu. Kosa mi je imala prelep sjaj. Takav sjaj nisam imala ni sa jednom drugom farbom.

#4 kekejica

kekejica
  • Član
  • 12 posts

Objavljeno 27 June 2010 - 05:46 PM

(bokicina mikica @ 27.06.2010, 14:41) View Post
za izrastak korisitm PALETTE od schwarkopfa, ne znam sta moja frizerka koristi za pramenove..maxitone farbu sam probala dok sam kosu farbala celom duzinom-nisma bila zadovoljna,nije mi lepo izvlacila boju izrastka(farbam se u plavo,a imam jak crveni pigment u kosi)
ne znam koja je boja na koju mislis,je li to smedji ili crveni ton,,ruzino drvo``? huh.gif

pa to je nesto izmedju, neka rozikasta nemam pojma kako bih je opisala ali je fenomenalna.

#5 kekejica

kekejica
  • Član
  • 12 posts

Objavljeno 27 June 2010 - 05:52 PM

(kekejica @ 27.06.2010, 17:46) View Post
pa to je nesto izmedju, neka rozikasta nemam pojma kako bih je opisala ali je fenomenalna.

pokusacu da je postavim ako uspem jer mi se mnogo svidja.

Dodata dokumenta

• Dodat dokument  14.jpg   1.21K   1 downloads

#6 lukica

lukica
  • Član
  • 960 posts

Objavljeno 27 June 2010 - 06:02 PM

Koristim Londa farbu i to zato sto mi jednino sa njom bude boja koja meni odgovara-svetlo braon. Sve ostale mi sa tom bojom vucu na crveno

#7 Tamara/Mina

Tamara/Mina
  • Član
  • 770 posts

Objavljeno 27 June 2010 - 10:52 PM

Dugo se vec ne farbam jer mi odgovara moja boja kose a i sedih nemam za sada  wink.gif  Znam ponekada da stavim kanu...

#8 Baca

Baca
  • Član
  • 3245 posts
  • Pol:ženski

Objavljeno 28 June 2010 - 03:47 PM

dok sam se farbala u kucnim varijantama koristila sam Safiru i Lorealove farbe i bila sam zadovoljna

#9 MamaMjau

MamaMjau
  • Moderator
  • 5317 posts

Objavljeno 28 June 2010 - 08:51 PM

Ja sam koristila prvo auru,pa garnier,pa londu i nekako mi je ona najvise odgovarala.Sada sam presla na kanu da malo oporavim kosu.
Objavljena slika

Objavljena slika

#10 viki77

viki77
  • Član
  • 1391 posts

Objavljeno 28 June 2010 - 09:16 PM

Ja se farbam u plavo i koristim Selektivu-jedino mi ona izvuce onako sivkastu i ne ispira se na zuto.Probala sam sve druge i bile su mi bezveze.

#11 micika

micika
  • Član
  • 1332 posts

Objavljeno 29 June 2010 - 01:23 PM

Kad sam pocela da se farbam, tj. da me farbaju, koristila sam kanu onu starinsku. E, onda sam presla u plavuse i koristila razne farbe tipa Londa, Garnier, Palet, Loreal pa i onu bugarsku Lady, ali ubedljivo najbolja farba kojom sam izvlacila sivi ton u kosi je bila grcka lorven. Dugo je u Srbiji nije bilo i skoro sam je nasla u jednoj parfimeriji i kupila, ali nisam izvukla tu boju koju sam imala pre udaje i pre porodjaja. Izgleda da hormoni prave cuda i sa kosom...
[/url]

#12 Anchi-KŠ

Anchi-KŠ
  • Član
  • 1624 posts

Objavljeno 29 June 2010 - 01:32 PM

Kad sam presla u plavuse pocela sam da se farbam sa Garnierovom, pa su me frizeri farbali Revlonovim farbama a kad sam se udala ovde je jedan jako dobar frizer zastupnik neke francuske firme (da me ubijete ne mogu da se setim kako se zove firma) pa me njihovim farbama farbaju.
S obzirom da mi je pigment narandzast, moraju da mesaju farbe da bi mi izvukli plavu boju.
Objavljena slika[/html]

Objavljena slika[/html]

Objavljena slika[/html]

#13 nina

nina
  • Član
  • 621 posts
  • Interesi:Oprastajuci, uzdizemo se iznad onih koji su nas povredili.<br /><br />&quot;... Mozda bi trebalo da ih mrzim, ali ne mogu, ja nemam dva srca, jedno za ljubav drugo za mrznju. Ovo sto imam sad zna samo za tugu...&quot;<br />(&quot;Dervis i smrt&quot;)

Objavljeno 12 July 2010 - 10:46 AM

Koristim Garnier-ovu 5-icu. Koristila sam 5.3 (mislim da je svetlo smedja), ali mi se kosa odmah prosara, tako da sam presla na 5 (tamno smedja, kakva je i moja prirodna boja kose) i zadovoljna sam.

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto. 

#14 lilika

lilika
  • Član
  • 2647 posts

Objavljeno 12 July 2010 - 10:52 AM

godinama unazad koristim garnier 111 koja mi je pomogla da mi kosa konacno poraste a boja  je savrsena od farbanja do farbanja...

#15 djule

djule
  • Član
  • 1475 posts

Objavljeno 12 July 2010 - 11:34 AM

joj,ja se 6 godina nisam farbala,kupila sam juce garnier herbashine ledeno mahagoni smedju,inace sam prirodno tamno smedja,a volela bih da imam crvenkasto/bordo odsjaj,kakva li je ova farba,zna li ko?

#16 Sofija i Stefan

Sofija i Stefan
  • Član
  • 14 posts

Objavljeno 03 September 2010 - 09:01 PM

Ja sam koristila sve farbe koje postoje ali mi najvise odgovara Loreal crna visnja.... (ako se ne varam). Super mi je bila i Londa violet dok sam mogla da je nadjem ,sad je vise nema. Presla sam na Still cokoladnu i super mi je. Nema nkakve veze sa crnom visnjom (koja je bas skupa) ali ja sam zadovoljna. nikad nisam kupila dva putaistu boju cak ni istu nijansu. Bila sam i pink i crna i plava.... sve boje sam probala a najbolje mi stoje cokoladna i mahagoni

#17 Tigrica

Tigrica
  • Član
  • 4252 posts

Objavljeno 04 September 2010 - 06:17 AM

Zene,dajte neki prirodni recept kako da skinem farbu sa cela? biggrin.gif Naime,ofarbam se ja sinoc i sjednem pred tv da gledam vece sa Ivanom Ivanovicem i zaboravim na pranje kose(sjetila sam se da perem kosu kad se emisija zavrsila)! angry.gif I,naravno,opralo se koliko je moglo,ali,znate primi onaj dio koze farbu gdje se farbate i sada ne mogu to da skinem!Sta da radim? angry.gif angry.gif angry.gif
Objavljena slika

#18 tamara stojkovic

tamara stojkovic
  • Član
  • 37 posts

Objavljeno 04 September 2010 - 07:15 AM

(tigrica @ 4.09.2010, 06:17) View Post
Zene,dajte neki prirodni recept kako da skinem farbu sa cela? biggrin.gif Naime,ofarbam se ja sinoc i sjednem pred tv da gledam vece sa Ivanom Ivanovicem i zaboravim na pranje kose(sjetila sam se da perem kosu kad se emisija zavrsila)! angry.gif I,naravno,opralo se koliko je moglo,ali,znate primi onaj dio koze farbu gdje se farbate i sada ne mogu to da skinem!Sta da radim? angry.gif angry.gif angry.gif

ja sam skidala sa pepeo od cigara natrljaj pepeo na celo
[/[urimgl=http://da[url=http://lilypie.com] Notes: isypath.com][img]http:/

#19 Nanny

Nanny
  • Član
  • 2723 posts

Objavljeno 09 September 2010 - 03:06 PM

Poslednjih par godina farbam se samo Lorealovim i Revlonovim farbama jer su jedine koje mi ne iritiraju kozu glave. Farbam se u plavo, a one bas lepo pokriju izrastak, ne vidi se razlika puno.
Na pocetku sam se  farbala sa igora royal 11/1 i volela sam tu boju, ali mi hidrogen napravi haos na glavi pa sam je promenila.
Objavljena slika

Objavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slika

#20 MamaMjau

MamaMjau
  • Moderator
  • 5317 posts

Objavljeno 09 September 2010 - 03:30 PM

(tamara stojkovic @ 4.09.2010, 08:15) View Post
ja sam skidala sa pepeo od cigara natrljaj pepeo na celo

Ovo i ja radim,
Objavljena slika

Objavljena slika

0 član(ova) čita ovu temu