Idi na sadržaj

seracell_left
seracell_right

Čekamo plusiće

• Molimo Vas da se ulogujete da biste odgovorili
67755 odgovora na ovu temu

Anketa: Plusići (77 član(ova) je glasao(lo))

Da li tema 'Čekamo plusiće' treba da bude zaštićena?

1. Da (41 glasa(ova) [53.25%])

Procenat glasanja: 53.25%

2. Ne (36 glasa(ova) [46.75%])

Procenat glasanja: 46.75%

Glasaj Gosti ne mogu da glasaju

#1 marijica

marijica
  • Član
  • 8 posts

Objavljeno 14 March 2010 - 12:00 PM

Evo da otvorim i ovakvu temu.Sve vi koje ste u iscekivanju druge srtice ili plusica pisite kako se osecate.Vreme ce nam brze proci ako smo u iscekivanju zajedno. rolleyes.gif
Drzim fige da sto pre docekame svoje dve crtice.

#2 Lena

Lena
  • Član
  • 723 posts

Objavljeno 14 March 2010 - 01:24 PM

Samo polako i opusteno. Ljudska psiha je cudo jedno!!! Kada si napeta i stalno mislis o tome onda je teze da ostanes trudna. Znaci, moras da si opustena i da ne mislis mnogo o tome!  Ajde javljaj novosti! wub.gif

#3 marijica

marijica
  • Član
  • 8 posts

Objavljeno 14 March 2010 - 08:03 PM

Ma ja to sve kao znam,ali ne umem da se opustim.Svakog meseca do menstruacije ja odlepim koliko razmisljam o tome.To mnogo koci,svesna sam toga,ali nek mi neko kaze na koji nacin ja to da sprecim.Ja sam vec imala jednu trudnocu,koja je uspela iz prve ali na zalost bila neuspesna,pa sam valjda zabrazdila da ce se i ovaj put tako primiti.E sad kako nema trudnoce vec tri meseca,ja se sve gore osecam.Prekosutra bi trebala dobiti i imam sve simptome pms-a,tako da nista ni ovaj mesec sad.gif

#4 konstantin

konstantin
  • Član
  • 354 posts

Objavljeno 14 March 2010 - 08:40 PM

(marijica @ 14.03.2010, 12:00) View Post
Evo da otvorim i ovakvu temu.Sve vi koje ste u iscekivanju druge srtice ili plusica pisite kako se osecate.Vreme ce nam brze proci ako smo u iscekivanju zajedno. rolleyes.gif
Drzim fige da sto pre docekame svoje dve crtice.

al pazite na ovo:)
uradila sam test i bila jedna crtica....razocarala se ja i test stavim u svoje pakovanje da ga bacim...ali nesto sam valjda morala pre toga da uradim i vratim se posle sat vremena uzimam sve i krecem prema kanti i ne znam zasto ponovo ja to pogledam kad ono stoje DVE PRAVE CRTE  laugh.gif laugh.gif laugh.gif  
e jos ga cuvam jest izbledelo al jos se naziru rolleyes.gif rolleyes.gif  
zato dobro pogledajte i sacekajte  rolleyes.gif rolleyes.gif
samo osmeh da je tu....

#5 marijica

marijica
  • Član
  • 8 posts

Objavljeno 14 March 2010 - 08:47 PM

Konstantin,a ja mislila da se rezultat testa ne vazi posle vise od deset minuta!Cula sam kao da je to neka izparavajuca crta,kad ono vidis i tada moze da znaci trudnocu.E sada cu pazljivije sa testovima...ma ima da ih cekam i po tri sata laugh.gif

#6 konstantin

konstantin
  • Član
  • 354 posts

Objavljeno 14 March 2010 - 09:34 PM

(marijica @ 14.03.2010, 20:47) View Post
Konstantin,a ja mislila da se rezultat testa ne vazi posle vise od deset minuta!Cula sam kao da je to neka izparavajuca crta,kad ono vidis i tada moze da znaci trudnocu.E sada cu pazljivije sa testovima...ma ima da ih cekam i po tri sata laugh.gif

ja sam citala i slusala kao 15 min i to je to
al veruj mi, nema razloga da lazem, pogledala ja sve u vreme kada pise i nista ono corak kako kazemo i odem i proslo je sat garant kad ono 2 crte evo i sad stoje isto ali izbledele.....zato pazite rolleyes.gif rolleyes.gif
samo osmeh da je tu....

#7 marijica

marijica
  • Član
  • 8 posts

Objavljeno 14 March 2010 - 09:51 PM

Hvala Lena i Konstantin na odgovorima,ali izgleda da sam ja jedina cekalica sad.gif

#8 konstantin

konstantin
  • Član
  • 354 posts

Objavljeno 14 March 2010 - 10:03 PM

(marijica @ 14.03.2010, 21:51) View Post
Hvala Lena i Konstantin na odgovorima,ali izgleda da sam ja jedina cekalica sad.gif

slusaj je sad...e moram ti reci nesto, sto opustenija to vise crtica wink.gif
samo osmeh da je tu....

#9 Gilian

Gilian
  • Član
  • 1 posts

Objavljeno 14 March 2010 - 11:42 PM

Evo Marijice da se ne osećaš usamljeno, praviću ti društvo.
Mada, nadam se da se nećemo dugo družiti na ovoj temi wink.gif

#10 marijica

marijica
  • Član
  • 8 posts

Objavljeno 15 March 2010 - 08:06 AM

Konstantin,divna si wub.gif Gilian,dobrodosla.Bas mi je drago sto imam s kim da caskam.Ali obecavam samo cemo ovaj mesec,od sledeceg idemo u trudnice. wub.gif

#11 konstantin

konstantin
  • Član
  • 354 posts

Objavljeno 15 March 2010 - 08:18 AM

[quote name='marijica' date='15.03.2010, 08:06' post='2468']
Konstantin,divna si wub.gif Gilian,dobrodosla.Bas mi je drago sto imam s kim da caskam.Ali obecavam samo cemo ovaj mesec,od sledeceg idemo u trudnice. wub.gif
[/quo

hvala  wink.gif rolleyes.gif  obecanje ispunjavas wub.gif wub.gif
samo osmeh da je tu....

#12 Natasa

Natasa
  • Član
  • 651 posts

Objavljeno 15 March 2010 - 09:49 AM

(marijica @ 14.03.2010, 21:51) View Post

Nisi jedina,i ja sam tu.Takodje ludim iz meseca u mesec.Danas sutra  ocekujem da cu dobiti.A mozda i ne,ko zna,nadam se....
Objavljena slika

Objavljena slika

#13 marijica

marijica
  • Član
  • 8 posts

Objavljeno 15 March 2010 - 10:26 AM

Natasa,dobrodosla! E bas mi je drago sto se broj povecava,ali takodje nam svima zelim da se sto pre preselimo. I meni bi vestica trebalo da stigne sutra i po svemu sudeci ce i doci jer od simptoma imam samo slabo bolne grudi.I one ce verovatno prestati da bole  do veceras i evo glupace vec sutra ujutru.Uvek je tacna ko sat.Jel imate vi neke simptome?

#14 Natasa

Natasa
  • Član
  • 651 posts

Objavljeno 15 March 2010 - 11:40 AM

(marijica @ 15.03.2010, 10:26) View Post
Natasa,dobrodosla! E bas mi je drago sto se broj povecava,ali takodje nam svima zelim da se sto pre preselimo. I meni bi vestica trebalo da stigne sutra i po svemu sudeci ce i doci jer od simptoma imam samo slabo bolne grudi.I one ce verovatno prestati da bole  do veceras i evo glupace vec sutra ujutru.Uvek je tacna ko sat.Jel imate vi neke simptome?

Ja sam sa prvod trudnocom imala sve simptome kao da cu da dobijem,kao da ce svaki cas krenuti.Zato mi ne vredi da racunam na to.Za promenu,mene sad grudi uopste ne bole dok inace nisam smela da ih dotaknem.
Ciklus mi se u zadnje vreme pomera,bio je na 28 dana,pa na 26,a u zadnja tri meseca na 25.A danas je 30-ti dan,ja nisam dobila.A opet ne mora da znaci.Suzdrzavam se da ne uradim test,jer kad god sam ga radila,uvek dobijem ubrzo.Malo sam sujeverna.
Objavljena slika

Objavljena slika

#15 ana20

ana20
  • Član
  • 148 posts

Objavljeno 15 March 2010 - 03:38 PM

neka što pre ugledate te plusiće to je tako dobar osećaj da ne može da se opiše,sećam se da sam mislila da imam neki hormonski poremećaj pošto nisam dobila a imala sam neki braonkast sekret,pa se ispostavilo da je bilo neko malo krvarenje navodno kada se jajna ćelija usadila u matreičnin zid i ja tako ode kod ginekologa posle urađenog testa neverujući da je trudnoća kad ono doktorka kaže :Čestitam vidi se mešak to je beba!" čoveče koja sreća uh! :-D

#16 Lena

Lena
  • Član
  • 723 posts

Objavljeno 15 March 2010 - 03:47 PM

Marijice, nemoj da mislis mnogo o trudnoci!!!!! Ne znam koliko puta moram da ponovim da moras da se opustis. Ne samo ti, neko i sve clanice koje sus se ovde upisale. Evo vam moj slucaj. Pre Lene sam ostala trudna i na UZ u 13-oj nedelji dr mi kaze da sam imala izostali spontani pobacaj. Ne mozete da zamislite u kakvu kuknjvau i dreku smo udarili muz i ja. Nismo mogli da se smirimo dobrih dva meseca. Onda sam ja stalno insistirala da pravimo bebu!!!! Ovaj moj je vec poceo da dobija nervni slom. Da skratim pricu, 6 meseci od tog nemilog dogadja sam saznala da sam trudna, imala urednu trudnocu i rodila moju devojcicu. Znaci, drage buduce mame OPUSTITE se i ne razmisljajte o tome!!!!!

#17 Miamor

Miamor
  • Član
  • 2 posts

Objavljeno 15 March 2010 - 06:17 PM

Evo i ja vam se pridruzujem u ovoj temi rolleyes.gif

#18 konstantin

konstantin
  • Član
  • 354 posts

Objavljeno 15 March 2010 - 09:56 PM

(Lena @ 15.03.2010, 15:47) View Post
Marijice, nemoj da mislis mnogo o trudnoci!!!!! Ne znam koliko puta moram da ponovim da moras da se opustis. Ne samo ti, neko i sve clanice koje sus se ovde upisale. Evo vam moj slucaj. Pre Lene sam ostala trudna i na UZ u 13-oj nedelji dr mi kaze da sam imala izostali spontani pobacaj. Ne mozete da zamislite u kakvu kuknjvau i dreku smo udarili muz i ja. Nismo mogli da se smirimo dobrih dva meseca. Onda sam ja stalno insistirala da pravimo bebu!!!! Ovaj moj je vec poceo da dobija nervni slom. Da skratim pricu, 6 meseci od tog nemilog dogadja sam saznala da sam trudna, imala urednu trudnocu i rodila moju devojcicu. Znaci, drage buduce mame OPUSTITE se i ne razmisljajte o tome!!!!!

JOS JEDNOM I JA sto opustenije to brze i pravoh crticaaa wink.gif rolleyes.gif
samo osmeh da je tu....

#19 Talia

Talia
  • Član
  • 94 posts

Objavljeno 15 March 2010 - 10:48 PM

(Natasa @ 15.03.2010, 11:40) View Post
Za promenu,mene sad grudi uopste ne bole dok inace nisam smela da ih dotaknem.

Nemoj da gledas grudi,to uopste nije pouzdan znak.Ja sam imala dve trudnoce,prva spontani u 8.nedelji i taj put su me grudi razvaljivale,a drugi put kad sam zatrudnela,grudi nista,cak sam zbog toga posumnjala da nije trudnoca vec hormonski poremecaj (jer sam se vodila onom da u trudnoci grudi otkidaju),kad ono na UZ bebac samo tako...I celu trudnocu me nisu bolele,samo su dosta otezale...

#20 Natasa

Natasa
  • Član
  • 651 posts

Objavljeno 15 March 2010 - 11:33 PM

Znam da to nema pravila,to sve sto navode kao simpome trudnoce,znaci su  i menstruacije.Zato sad cekam.Mada sam se danas razocarala,jer sam shvatila da je februar imao 28 dana i da mozda zato mi kasni.Cekam....
Objavljena slika

Objavljena slika

0 član(ova) čita ovu temu

0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika